Produktion af Rosato Rocca di Montegrossi
Rosé-vinen Rosato Rocca di Montegrossi stammer fra alle Sangiovese-vinmarkerne, herunder San Marcellino-vingården, og er født fra den første presning af druerne, som forbliver i kontakt med skindene i maksimalt 40-50 minutter.
Vinification Proces
Mosten, der er struktureret og delikat på samme tid, forbliver i rustfrit stål ved en temperatur under 6 ° C i 24 timer til en indledende bundfældning. Derefter begynder gæringen, der varer ca. 1 måned ved en temperatur under 16 ° C.
Aldring på bærmen
Efter gæringen hviler vinen på bærmen i ca. 3-4 måneder ved en temperatur under 10 °C for at forbedre aromaerne og strukturen.
Karakteristik af Rosato
Resultatet af denne proces er en Rosato med god dybde og levende syre, afbalanceret, salte og delikat duftende.
Årlig produktion
Den årlige produktion er omkring 18.000 flasker.