Poderi Colla

"I disse tider med mere anonymitet og øget hastighed ... for menneskeheden som for vin ... den største dyd er tålmodighed"

Pietro Colla 1957

Historien om Colla familien går århundreder tilbage og er altid sammenflettet med større begivenheder i vinhistorien i Piemonte.

De tidligste dokumenter, der vidner om tilstedeværelsen af Colla-familien som vinproducent, dateres tilbage til det tidlige 1700-tallet, hvor der beskrives om, at Carlo Colla, ejer af vinmarker i Santo Stefano Belbo, producerer og sælger tønder med Rosatello og fade med rødvin.

Nøgleordene i Colla familiens produktions filosofi har altid været naturlighed, originalitet, integritet og renhed.

Deres vine er ærlige, ligetil og klassiske, klart og umiskendeligt efterkommere af de druer, de er lavet af, uden nogen manipulation eller invasiv indgriben, hvilket understreger den ægte natur af deres oprindelse.

De er alle lavet af druer, der dyrkes på egne ejendomme, så familien kan garantere kvalitet på hvert trin i processen, fra plantning og bæredygtig forvaltning af vinmarkerne til vinfremstilling, lagring og aftapping.

Poderi Colla-vine er konceptuelt enkle, afkom af natur, terroir, mikroklima, årgang, druer og familiens oplevelse og dedikation. De er komplekse, afbalancerede, elegante og langvarige, spændende, fordi de er unikke, forskellige hvert år.

Del siden